tiistai 29. joulukuuta 2015

Kiitosjuttuja ja tulevan vuoden toivotus!

Hei, tässä Pilvi Tuulikki Teestä!

Nyt voinen todeta, että Tuulikki Teen vuosi on ollut mitä mainioin! Keikkoja oli mukavasti, treenattua ehdimme kivasti ja uusia biisejä saatiin katsottua esityskuntoon. Tämä musiikki tuntuu tulevan puoliksi hallitsemattomasti ja mystisten aihioiden läpi, joten nauttikaamme näistä haikean onnellisista luomuksista niin kauan kuin niitä syntyy!

Vuoden viimeinen keikka oli Rytmikorjaamolla Seinäjoella ja sielläpä vasta olikin mukavaa! Tässä parit kuvat illan tunnelmista... Kiitos kuvista kuuluu Pekolle ja Jaakolle. :)

Haaveilija

Tuulikki Tee tosissaan

Olohuonelava

Lamppu syttyy...

...ja laulujen alut alkavat tulvia mielen syövereistä.
 
Uudelle vuodelle Tuulikki Tee pyrkii toteuttamaan fyysisen äänitteen. Siihen tarvitaan vielä aikaa ja mietintää. Pilvin tavoitteena on myös tehdä suuresta määrästä keskeneräisiä biisejä valmiita, sekä antaa loppumattoman laulujen virran antaa virrata vaan niin paljon kuin pystyy! Tuntuu että luomisvimma ei vain laannu.

Oikein ihanaa Uutta Vuotta kaikille ja edelleen lämmin kiitos niille jotka ovat olleet kuuntelemassa, taustatukemassa tai muuten vain olemalla jollain tavalla osana tätä pientä suurta Tuulikki Teen tarinaa. Nyt jäämme jännityksellä seuraamaan tätä tarinaa ja sen muototutumista kohti juuri oikeaa olemustaan. Erityiskiitosta vieläkin Petterille, joka Tuulikki Teessä kontrabassoa soittaa.

Ensi vuoden keikkatietoja luvassa lisää ensi vuden puolella. :)

Mutta nyt, hyvää yötä ja palaamme jällee ensi vuonna!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti