torstai 24. syyskuuta 2015

Terveisiä Irlannista!

Pilvihän se lähti Dubliniin n. viikko sitten ja viipyy siellä luonto- ja ympäristöneuvonnan harjoittelunsa parissa marraskuun alkuun asti. Tästä syystä Tuulikki Teen treenilut ovat jäissä ja keikkailutaukoa pidetään jonkin aikaa. Vaikka pääasia täällä Irlannissa on suorittaa melko kiireistä harjoittelua, niin omana tavoitteena on mennä soittamaan johonkin kuppilaan muutamat biisit jos mahdollista. Katsotaan kuinka käy...

Ensimmäinen viikko täällä meni vain ihmetellessä kaikkea uutta ja totutellessa uuteen elämänrytmiin. Kaikki ihmiset eivät olleetkaan punatukkaisia, rankkasadetta ei ollutkaan joka päivä, mutta liikenne sentään kulki eri puollla kuin Suomessa. Kun viikonloppu koitti, oli Dublinissa kulttuuriyö tyyppinen tapahtuma, jonka ansiosta monissa paikoissa oli avoimet ovet. Käytiin muutamien suomalaistyttöjen kanssa pyörähtämässä Windmill Lane recording studiolla ja oli kyllä mukavaa päästä irti vähän harjoitteluarjesta ja fiilistellä jotain muutakin. 

Isojen jalanjäljissä - Windmill lane recording studios
 Koska kiire on valtaisa, ei ole itselleni jäänyt arkisin aikaa oikein mihinkään muuhun kuin koomailemiseen, stressaamiseen, syömiseen ja nukkumiseen. Harjoittelupäivät matkoineen vetää niin suuren lohkon päivästä, että eihän tässä melkein ehdi edes kissa sanoa! Siitä huolimatta olen ehtinyt miettiä muutaman kerran sitä, että mistä lähtisin etsimään itselleni lainamandoliinia, jotta mahdollinen minikeikka onnistuisi. :) Melko vaikeaahan se on lähteä etsimään tyhjästä, mutta aina voi yrittää!
Mandoliinia ei ole vielä löytynyt, mutta tämä liippasi melko läheltä?
Niin, on se kiireinen elämä aikamoista räpiköimistä! Onneksi on hienoja paikkoja joissa sielu lepää, sekä tieto siitä, että mikään ei ole pysyvää. Kun muistaa tehdä juttuja joita rakastaa, niin homma toimii. Hmm, parasta aikaa väsymys vetää kivasti lepoon, ennen siirtymistä rennompaan haluan mainita vielä yhdestä asiasta.
Ympäristöistä voi löytyä ihania juttuja.
Tuulikki Teen seuraava keikka tulee olemaan joulukuussa. Eli tämän vuoden viimeinen keikka ei ollutkaan vielä! Kannattaa olla kuulolla ja silmäillä keikkakalenteria. Päivittelen myöhemmin tarkempaa tietoa tulevasta keikasta, josta olemme molemmat aika innoissamme. :)

Tyynen iloisin terveisin
Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti